MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i...
fot. materiały prasowe Zamku Książ w Wałbrzychu

Ostatni szef kuchni Hochbergów na Zamku Książ i jego niezwykłe zdjęcia. Jak wyglądała najnowocześniejsza kuchnia z początku XX w.?

Kuchnia obsługiwana była przez zespół kucharzy

Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i światowe standardy wdrażał gotując na zamku.

Zobacz również

Centrum Zdrowia Tarnów jest już oficjalnie otwarte!

Centrum Zdrowia Tarnów jest już oficjalnie otwarte!

Szyc osaczony przez fanki na teatralnej premierze... Jego żona wszystko widziała

NOWE
GORĄCY TEMAT
Szyc osaczony przez fanki na teatralnej premierze... Jego żona wszystko widziała

Polecamy

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Elbląg: DJ zatrzymany za niewłaściwe zachowanie wobec dzieci

Elbląg: DJ zatrzymany za niewłaściwe zachowanie wobec dzieci

Kurtyny wodne i zdroje sposobem na upały w Olsztynie

Kurtyny wodne i zdroje sposobem na upały w Olsztynie